24.04.2024: Selçuklu’da Aşkın Özel Tarihi! 43 Çift Evliliklerine Evet Dedi!

Evliliklerinde özel ve unutulmaz bir tarih isteyen 43 çift, 24.04.2024'te Selçuklu'da mutluluğa "evet" dedi! Selçuklu'da aşkın özel tarihi ve nikah yoğunluğu hakkında tüm detaylar bu haberde! Hemen inceleyin!

Selçuklu Belediyesi Evlilik

Görsel Telif Sahibi: Konya Selçuklu Belediyesinin Resmi Sitesinden Alınmıştır.

Aşk 24 Nisan’da Selçuklu’da da çiçek açtı! Evliliklerinde özel ve unutulmaz bir tarih isteyen 43 çift 24.04.2024 tarihini seçerek Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu’nda mutluluğa “evet” dedi.

Nikah salonunda sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk gün boyu devam etti. Heyecan ve mutluluk dolu anlara tanıklık eden nikah törenleri unutulmaz bir gün yaşattı.

Bu özel tarihi seçen çiftlerden biri “Bugünün özel ve akılda kalıcı bir gün olması nedeniyle en güzel günümüzde bu tarihte evlenmeyi tercih ettik. Çok mutluyuz!” dedi.

Selçuklu Belediyesi Evlendirme Memurluğu yetkilileri de 24.04.2024’ün nikah işlemleri için yoğun bir tarih olduğunu belirterek Yıl içerisinde birçok nikah kıyıyoruz ancak kolayca hatırlanan ve özel tarihlerde nikah yoğunluğu artıyor.

Şu ana kadar 43 çift bizden nikah kıymak için başvurdu. He­psinin işlemlerini tamamladık. Çiftlerin mutluluğuna şahit olmak büyük se­vinç kaynağı. Evliliğe yeni başlayan tüm çiftlere­ mutluluklar dileriz.

Exit mobile version