Akşehir’de Dehşet Veren Saldırı: Avukat Ceylan Vuruldu!

Akşehir'de iftar vakti öncesi dehşet veren bir saldırı gerçekleşti. Avukat Aydın Ceylan, manav önünde kimliği belirsiz kişi tarafından vuruldu. Saldırganlar yakalandı, tutuklandı.

Avukat Aydın Ceylan Silahlı Saldırı

20 Mart 2024 Çarşamba günü Konya’nın Akşehir ilçesinde iftar vakti öncesi korkunç bir olay yaşandı. Evli ve iki çocuk babası avukat Aydın Ceylan evinden çıkıp arabasına binmek üzereyken sokaktaki manavın önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından durduruldu.

Kısa bir konuşmanın ardından şüpheli belinden çıkardığı tabancayla Ceylan’a 5 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Ceylan kanlar içinde yere yığılırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri onu hastaneye kaldırdı.

Polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde saldırganların 2 kişi olduğunu ve gün içinde Ceylan’ın oturduğu sitenin bahçesine girip çıktıklarını belirledi. Olay günü ise saldırganların arabayla sokaktan geçtikten sonra birinin geri dönerek Ceylan’ı manav önünde beklemeye başladığı ve ona doğru ateş ettiği tespit edildi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı ve titiz bir araştırma sonucunda 2 şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan operasyonla Aziz U. (20) ve Fırat Ö. (19) Mersin’de yakalandı.

Emniyette sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Exit mobile version