Beyşehir Öğretmenevi’nde Eğitim Buluşması: Tekin’den Önemli Mesajlar!

Beyşehir'de eğitim ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Tekin, toplumun tüm kesimlerinden destek çağrısında bulundu.

Yusuf Tekin

Beyşehir Konya’dan herkese merhaba! Bugün burada Yusuf Tekin’in okullara ve yerel esnafa yaptığı ziyaretlerle dolu bir gün geçirdik. Ali Akkanat Anadolu Lisesi ve Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etme fırsatı bulduk. Okulların ihtiyaçlarını oradaki herkesle birlikte konuşup neler yapabileceğimizi tartıştık.

Ama durmadık ilçe merkezindeki dükkan sahipleriyle de bir araya geldik onların da fikirlerini aldık. Gerçekten herkesin sesini duymak yerel ekonominin nasıl işlediğini anlamak için çok değerliydi.

Sonra Beyşehir Öğretmenevi’nde bir toplantıya katıldık. Burada Beyşehir’in sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarıyla buluştuk. Tekin seçim sürecini Anadolu’yu dolaşarak insanların gerçek sorunlarını dinlemek ve çözümler üretmek için bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. Beyşehir’de eğitim ve öğretim alanında ne gibi ihtiyaçlar olduğunu belirlemek ve bu ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştirmek için yapılan bu toplantılar ve okul ziyaretleri gerçekten çok önemli.

Yusuf Tekin Milli Eğitim Bakanlığı’nı büyük bir aile olarak tanımladı ve eğitimdeki sorunları çözmek için öğretmenlerin velilerin ve aslında toplumun her kesiminin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Eğitimdeki ihtiyaçların karşılanmasında belediyelerin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğinin de çok önemli olduğunu vurguladı. Hep birlikte toplumun geleceğini inşa etmek için çalışmalıyız dedi.

Beyşehir’den size aktardığım bu haber gerçekten Yusuf Tekin’in eğitime ve toplumun her kesimine verdiği önemi gösteriyor. Burada herkesin bir araya gelip daha iyi bir gelecek için çalıştığını görmek umut verici.

Exit mobile version