Ekonomik Kriz Konya’yı Vurdu: Pakpen Fabrikası Kapanıyor, Pak Siding İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarıldı!

Ekonomik kriz Konya'daki Pakpen fabrikasını kapatıyor. Pak Siding markası da icra yoluyla satışa çıkarıldı.

Pakpen

Türkiye’deki ekonomik kriz nedeniyle birçok şirket zor günler geçiriyor. İnsanlar yatırım yapmadan önce kırk kere düşünüyor. Yükselen banka faiz oranları ve işçilik maliyetleri en sık dile getirilen şikâyetler arasında.

Pakpen kısa bir süre önce satıldı

Konya’nın sanayi sektöründe yüzlerce firma gece gündüz demeden üretim yaparak ülke ekonomisine değer katıyor. Bu markaların en ünlülerinden biri geçtiğimiz günlerde üretimini durdurdu. Şehrin en büyük fabrikalarından biri olan Pakpen satışa çıkarıldı. Sezersan A.Ş. tarafından satın alınan markanın yakın zamanda yeniden üretime başlayacağı söyleniyor. Öte yandan Pakpen’in en değerli markalarından biri de icra yoluyla satışa çıkarıldı.

Pak Siding 450 bin liraya satışa çıkarıldı

Konya 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan Pak Siding markası dikkatlerden kaçmadı. Dış cephe kaplama markası olan Pak Siding çok ünlü. Sektöre yön veren bu markanın İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılması herkesi şaşırttı. Fiyat olarak sadece 450 bin TL belirlendi.

Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan markanın ilanında şu ifadelere yer verildi: 1 Adet Marka Türk Patent Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yapılan incelemede; Pakpen Plastik Boru Ve Yapı Elemanları Sanayi ve Tic. A.Ş. Adına tescilli 2000/21247 tescil numaralı ‘Pak Siding’ isimli markadır.

Exit mobile version