Konya Akşehir’de Uyuşturucu Satıcı Operasyonunda İki Tutuklama Yapıldı!

Konya Akşehir ilçesinde uyuşturucu operasyonunda iki tutuklama gerçekleştirildi ve ardından cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Operasyonu

Konya’nın Akşehir ilçesinde polisin düzenlediği iki ayrı uyuşturucu operasyonunda esrar ve sentetik bonzai ele geçirildi. Operasyonlarda üç şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, uyuşturucu satıcıları, kullanıcıları ve dağıtıcılarıyla mücadele etmek için aktif olarak çalışıyor. Narkotik ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde M.A.D. isimli bir şüphelinin yakın illerden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceğini öğrendi.

Narkotik ekibi, şüphelinin aracını D-300 Karayolu üzerinde durdurarak yaptığı aramada 965 gram esrar buldu. Ayrı bir olayda ise H.F. isimli bir şahsın uyuşturucu satın almayı planladığını tespit ederek takibe aldı. H.F.’nin Y.K.’dan uyuşturucu madde satın alması ile her iki şüpheli de gözaltına alındı.

Polisin şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada kâğıda emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirdi. Tutuklanan şüpheliler H.F. ve M.A.D. sorgularının tamamlanmasının ardından Akşehir Cezaevine gönderildi.

Exit mobile version