Konya’da Müthiş Fırsat! 500 Bin Liraya 800 Metrekare Arsa Satın Al

Konya'da müstakil ev sahibi olmak için büyük fırsat! Selçuklu Belediyesi 800 metrekare arsaları 500 bin liraya satışa sunuyor. okumaya devam ederek hemen detaylı bilgi alın!

Müstakil Ev

Türkiye’de milyonlarca insanın hayali ev sahibi olmak. Özellikle son yıllarda artan kira fiyatları ve konut fiyatlar bu hayali zorlaştırıyor. Konya’da da durum farklı değil. En ucuz ev kirası 10 bin liraya yükselmiş durumda ev sahibi olmak için ise 2 milyon lira civarında bir bütçe gerekiyor. Bu nedenle birçok insan TOKİ projelerine yöneliyor.

Pandemi döneminde müstakil evlere olan talep de arttı. Kent merkezinde en ucuz müstakil evin fiyatı 4 milyon liradan başlıyor. Bütçesi kısıtlı olanlar ise daha uygun fiyata müstakil ev arıyor.

Konya Selçuklu Belediyesi’nden Müjdeli Haber!

Selçuklu Belediyesi müstakil ev sahibi olmak isteyenler için müjdeli bir haber verdi. Konut imarlı arsalar çok uygun fiyata satışa sunuldu. 800 metrekare arsaların fiyatı 500 bin lira olarak belirlendi.

Konya merkeze çok yakın olan Tatköy mahallesindeki bu arsalara yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Bunun dışında Sarayköy mahallesinde de konut imarlı arsalar satışa sunuldu. 500 metrekare arsaların fiyatı 750 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışı ihale ile gerçekleştirilecek. Satın alanlar ise 6 taksitle ödeyebilecek.

Exit mobile version