Konya’nın Üretim Devi Satışa Çıkıyor: 200 Bin Ton Kapasiteli Fabrika!

Konya'nın gıda sektöründeki devi, yıllık 200 bin ton üretim yapan fabrikasını satışa çıkarıyor. Fırsatı kaçırmayın!

Konya da Dev Fabrika Satılık

Türkiye’nin farklı alanlarda faaliyet gösteren binlerce şirketi arasında gıda sektöründe uluslararası pazarda adını duyuran markalar öne çıkıyor. Bu markalardan biri olan Ersu Türkiye’deki her türlü meyveyi işleyebilme bu meyvelerden konsantre ve pulp üretebilme meyve sularını doldurabilme ve ürünleri soğuk hava ile şoklayarak saklayabilme yetenekleriyle tanınıyor.

Konya’nın Ereğli ilçesi ve Niğde’deki tesislerinde 200.000 m2 açık ve 40.000 m2 kapalı alanda yılda 200.000 ton meyve ve sebze işleme 50 milyon litre meyve suyu üretim kapasitesine sahip olan Ersu dünya genelinde birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

1969’dan bu yana yerel pazarda dağıtım ve satış yapan ve Borsa İstanbul’da işlem gören Ersu 2000 yılında halka açıldı ve 24 yıldır borsada işlem görüyor. Ersu önemli bir kararı duyurdu: Niğde’deki büyük arazi ve fabrika satışa çıkarılacak.

Ersu’nun Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamaya göre Niğde Merkez İlçesi İlhanlı Mahallesi’nde bulunan 38.05791 m2’lik arazi ve binaların satışına karar verildi. Satış işlemleri için muhasebe müdürü Durmuş Altuntaş’a yetki verildiği belirtildi.

Exit mobile version