Pegasus’ta Kabin Bagajı Ücretli: Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Pegasus, ekonomi sınıfı için kabin bagajı hizmetini ücretli hale getirdi! Yolcular öfkeli! Yeni uygulama hakkında detaylar ve tepkiler için aşağıdan okumaya devam edin!

Pegasus Uçak

Pegasus Hava Yolları ekonomi sınıfı yolcular için ücretsiz kabin bagajı hizmetini kaldırarak adeta bomba patlattı. Daha önce 15 kilograma kadar ücretsiz kabin bagaj hakkı sunan havayolu şirketi yeni düzenlemeye göre ekonomi sınıfı yolcuların kabin bagajı için ekstra ücret ödemesini talep ediyor.

Bu karar birçok yolcu tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları Pegasus’un bu kararını “skandal” olarak nitelendirirken uygulamanın dezavantajlarını şu şekilde sıraladılar:

Pegasus’tan henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Alınan bu kararın ne kadar süreyle devam edeceği de bilinmiyor.

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor:

Sosyal medya kullanıcıları Pegasus’un bu kararını sert bir şekilde eleştirdi. İşte bazı yorumlar:

Pegasus’tan Açıklama Bekleniyor:

Pegasus Hava Yolları’nın bu konuda bir açıklama yapması ve yolcuların endişelerini gidermesi bekleniyor. Alınan bu kararın ne kadar süreyle devam edeceği ve kabin bagajı için ne kadar ücret talep edileceği de merak konusu.

Exit mobile version