Selçuklu’da Eğitime Destek Ziyaretleri: Milli Eğitim Müdürü Yiğit Okulları Gezdi

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu'daki eğitim kurumlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Yiğit, okul müdürlerinden ve öğretmenlerden bilgi aldı, öğrencilerle bir araya geldi. Selçuklu'da Eğitime Destek Ziyaretleri: Milli Eğitim Müdürü Yiğit Okulları Gezdi başlıklı haberimizde detayları okuyabilirsiniz.

Murat Yiğit

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Selçuklu’daki eğitim kurumlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Sabır Anaokulu ve Keskesler Anaokulu’nu ziyaret eden Yiğit okul müdürlerinden ve öğretmenlerden bilgi aldı öğrencilerle bir araya geldi.

Sabır Anaokulu’nda Okul Müdürü Sevil Esmer’den okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek faaliyetlerine katıldı. Keskesler Anaokulu’nda da Okul Müdürü Mehmet Erdal’dan eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Yiğit öğrencilerin derslerine katılarak yapılan etkinliklere ortak oldu.

Yiğit ziyaretleri sırasında öğretmenlerle de bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi)” projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Yiğit Selçuklu’daki eğitime desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Exit mobile version