Uğur İbrahim Altay’dan Seçim Sonrası Açıklama

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi! 5 yıllık yeni dönemde neler var?

Uğur İbrahim Altay

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklama yaptı.

Milli İrade Sandıkta Tecelli Etti

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı milli iradenin sandıkta tecelli ettiğini belirterek seçilen tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Angı “Bir dönemi yeniden başlatıyoruz. Seçilen kardeşlerimiz ve görevine devam edenler durmaksızın başlattıkları hizmetleri büyüterek sürdürecek.

Göreve yeni gelen kardeşlerimiz de devraldıkları bayrakları daha yükseğe taşımak için ellerinden gelen gayreti gösterecekler. Bu şehir her şeyin en güzeline layık. Çaba gösteren gayret eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan da milli iradeye saygı duyduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı’nın adayı Uğur İbrahim Altay ve ilçe belediye başkanlarını tebrik etti.

Konyalılara Teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. 59 günlük yoğun bir seçim maratonu yaşadıklarını belirten Altay “56 ilçe ziyaretinde bulunduk. 13 bin 371 kilometre yol kat ettik. 34 temel atma ve açılış programı gerçekleştirdik.

Gittiğimiz her yerde Konyalılardan sevgi gördük muhabbet gördük destek gördük. Bu vesileyle tüm Konyalılara seçim sürecinde bize gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Altay “Çıkan sonuçlar şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olsun. 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak meclis üyesi olarak muhtar olarak şehrimize hizmette bulunan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir hikaye yazma zamanı.

Konyalılar bize Büyükşehir’de ve ilçelerimizde Konya’yı yeniden yönetmek için 5 yıllık bir ruhsat daha verdi. Yarından itibaren Konya’yı daha güzel yarınlara hazırlamak için gayret içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Konya’nın Yarınları Daha Güzel Olacak

Altay 31 ilçenin tamamında seçilen belediye başkanları ve meclis üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Konya’nın yarınlarının çok daha güzel olacağına inandığını belirten Altay “Seçim Konya’da huzurlu bir ortamda ve bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşti.

Şimdi yarından itibaren inşallah görevimizin başında Konya’ya hizmet etmek için yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Rabbim bizi muvaffak etsin Rabbim bizi Konyalılara mahcup etmesin. Başta merkez ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza seçilen tüm arkadaşlarımıza Konya için birlikte çalışmaya sabırsızlandığımızı ifade ediyorum” dedi.

Exit mobile version